Menu Close

Lash Volume Lift

Duur: 1 uur

Duur: 1 uur

Volume Lift is een keratine behandeling die door middel van lotions uw natuurlijke wimpers krult en lift.

Lash Volume Lift prijs:

€45

De Lash Volume Lift is een keratine behandeling die door middel van lotions uw natuurlijke wimpers krult en lift.

Afspraak maken

Wat is Lash Volume Lift

De Lash Volume Lift behandeling wordt afgesloten met een zogenoemd lash botox. Dit kunt u zien als een créme spoeling voor uw wimpers die extra voeding en vitaminen aan de wimpers geeft. Tijdens deze behandeling wordt er geen gebruik gemaakt van schadelijke wimperkrullers maar worden de wimpers gelift tegen een siliconen oog pad die op uw ooglid wordt geplaatst.

Lash Volume Lift ervaringen

Aan het eind van de behandeling zullen uw wimpers omhoog staan en gekruld. Dit zorgt ervoor dat uw wimpers veel langer lijken en zorgt voor een frisse, natuurlijke uitstraling. Resultaat is 6 tot 9 weken zichtbaar. Tijdens deze behandeling kunt u voor €5,- extra uw wimpers laten verven voor een echte mascara look! De meeste klanten die de resultaten van de behandeling hebben ervaren willen nooit meer iets anders.

Lash Volume Lift voordelen

Blonde of bruine wimpers hebben vaak hele licht gekleurde uiteinden. Dankzij de zwarte verf is de ware lengte van de wimpers duidelijk te zien. Na een Lash Volume lift behandeling staan de wimpers recht en uitgekamd naast elkaar.
Mascara aanbrengen is veel gemakkelijker en sneller klaar omdat de wimpers al gekruld, omhoog en los van elkaar staan.
Door de lash lift zien uw ogen er opener uit ook zonder mascara. Natuurlijke wimpers staan vaak recht vooruit of rommelig gekruld, door de lash volume lift worden ze omhoog en in een gelijke krul gelift.

Afspraak maken

Lash Volume Lift resultaten

Lash Volume Lift Resultaat

Resultaat met mascara:
Lash Volume Lift resultaat 2

Belangrijk:

Er moet altijd ongeveer 40% van de wimperextensions nog aanwezig zijn bij de opvul afspraak, anders kunnen er extra kosten worden bijgerekend of de kosten van een nieuwe set. Daarnaast is het belangrijk dat uw wimpers altijd make-up vrij zijn en gereinigd voor de afspraak. Na de eerste afspraak krijgt u alle nazorg tips mee die belangrijk zijn bij het dragen van wimperextensions.