Menu Close

One by One

Duur: 2 uur

Duur: 2 uur

Bij deze techniek wordt er één extension per natuurlijke wimper geplaatst.

One by One prijs:

€60

Bij deze techniek wordt er één extension per natuurlijke wimper geplaatst. De extensions zijn breder en langer dan de natuurlijke wimper, dat zorgt voor een langer en vollere look die wel mooi natuurlijk oogt.

Afspraak maken

One by One lashes

Voor het plaatsen van een nieuwe set wordt 1,5 tot 2 uur aan tijd gereserveerd. De duur van de afspraak is afhankelijk van de soort wimpers en hoe veel wimpers u heeft. One by One is geschikt voor alle type wimpers. Kort, lang, vol, fijn; de stylist maakt de juiste inschatting over de conditie van uw wimpers. Afhankelijk van uw wimpers kan er worden gekozen uit verschillende diktes en lengtes van de extensions. Dit gaat altijd in overleg met uw wensen.

One by One techniek

Een echte aanrader voor wie af wil van kleverige mascara die op de vroege ochtend moet worden aangebracht én voor een mooier resultaat dat niet overdreven opvalt. Per natuurlijke wimper wordt er één wimperextension geplaatst. De extensions hebben een sterkere krul dan de natuurlijke wimpers en geven hierdoor een langer effect.

One by One wimperextensions verzorging

Na het plaatsen van een nieuwe set moeten de wimpers 24 uur droog worden gehouden. Dit voor een optimale hechting van de lijm. U kunt van uw nieuwe set gemiddeld 2,5 / 3 weken genieten. Na ongeveer 3 weken is er een deel van de wimpers uitgevallen en/of uitgegroeid. Dan zijn de wimpers toe aan een opvul afspraak. De opvul afspraak duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Afspraak maken

One by One resultaat

[instagram-feed]

Belangrijk:

Er moet altijd ongeveer 40% van de wimperextensions nog aanwezig zijn bij de opvul afspraak, anders kunnen er extra kosten worden bijgerekend of de kosten van een nieuwe set. Daarnaast is het belangrijk dat uw wimpers altijd make-up vrij zijn en gereinigd voor de afspraak. Na de eerste afspraak krijgt u alle nazorg tips mee die belangrijk zijn bij het dragen van wimperextensions.