Menu Close

Russian Volume Wimperextensions 3D-6D

Duur: 2,5 uur

Duur: 2,5 uur

Bij de Russian techniek worden waaiertjes gemaakt van ultra fijne wimperextensions.

Russian Volume prijs:

€80

Het verschil tussen deze techniek en de One by One is dat er bij Russian Volume niet 1 wimperextension per wimper wordt geplaatst, maar handgemaakte waaiertjes van ultra fijne wimperextensions. Dit zorgt voor veel volume en een opvallende look.

Afspraak maken

3D Wimperextensions

Wimperextensions 3D, oftewel Russian Volume kan 2 tot max 6D zijn. Dit geeft aan uit hoeveel extensions de waaiertjes bestaan. Afhankelijk van de look die u wenst, maar ook afhankelijk van wat gezond is en bij uw wimpers past, beslist de stylist hoeveel D er gebruikt moet worden.

Russian Volume techniek

Ondanks dat er meer extensions per wimper worden geplaatst, is dit niet schadelijk voor de natuurlijke wimper en voelt het niet zwaarder. Sterker nog; vaak voel je deze set nog minder dan de One by One omdat de extensions die worden gebruikt bij deze techniek veel fijner zijn en dus ook lichter op de wimpers. Deze wimpers zorgen voor een volle/dramatische look. Een aanrader als u van extra houdt!

De eerste 24 uur na de behandeling moeten de wimpers droog blijven, dit zorgt voor een optimale hechting van de lijm. Laat de extensions rond 2-3 weken opvullen. Zo blijft de set netjes, schoon en is belangrijk voor de gezondheid van uw wimpers.

Russian Volume verzorging

Om de wimpers en ogen makkelijk te reinigen wordt er aangeraden een Lash Foam aan te schaffen als u van plan bent om langere tijd wimperextensions te dragen. Dit zorgt voor een lange retentie van de lijm/wimpers, houdt de natuurlijke wimpers sterk en gezond en, is als make-up reiniger te gebruiken van bijvoorbeeld eyeliner/foundation bij de ogen en helpt irritaties/allerigische reacties op extensions te voorkomen.

Afspraak maken

Russian Volume resultaat

[instagram-feed]
Russian Volume Resultaat

Belangrijk:

Er moet altijd ongeveer 40% van de wimperextensions nog aanwezig zijn bij de opvul afspraak, anders kunnen er extra kosten worden bijgerekend of de kosten van een nieuwe set. Daarnaast is het belangrijk dat uw wimpers altijd make-up vrij zijn en gereinigd voor de afspraak. Na de eerste afspraak krijgt u alle nazorg tips mee die belangrijk zijn bij het dragen van wimperextensions.