Menu Close
Lash Foam Wimperextensions

Clean those lashes!

Wat is Lash Foam?

Het enige product dat wimpers, huid en wimperextensions grondig reinigt en gezond houdt zonder de duur van de retentie te verkorten. Sterker nog het verbetert de retentie, schone wimpers blijven het langst zitten!

Waarom is het belangrijk om Lash Foam te gebruiken?

Bij langdurig gebruik van wimperextensions is het belangrijk om dagelijks de wimpers te reinigen met dit product. Hierdoor verkleint de kans op geïrriteerde huid rondom de wimpers, ontstekingen, allergische reacties én het verlengt de retentie van de extensions want schone wimpers blijven het beste zitten!

Bovengenoemde irritaties kunnen opbouwen door vuil dat niet alleen door make-up resten ontstaat. De irritatie wordt ook veroorzaakt door ziektekiemen en vervuiling zoals natrium, talg en dode huidcellen.Deze super zachte schuimreiniger is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid! Steriliseert de wimpers en verlengt de duur van de retentie bij dagelijks gebruik én vooral bij gebruik voor u naar de (opvul) afspraak gaat.

Deze super zachte schuimreiniger is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid!

Het langdurig dragen van wimperextensions kan in enkele gevallen leiden tot allergische reacties die er daarvoor niet waren. Het lichaam heeft dan door de maanden/jaren heen antistoffen tegen wimperextensions opgebouwd. Door vanaf het begin Lash Foam te gebruiken wordt de kans hierop verkleint.

Waarom parabeenvrije Lash Foam?

Veel mensen krijgen na langer gebruik van een product dat parabeen bevat een geïrriteerde huid, vaak in een vorm van eczeem/schilfertjes. Daarom wordt er preventief parabeenvrije Lash Foam aangeraden!

Gebruiksaanwijzing

Neem een pompje schuim op het oog. Veeg met het Foam Brush (inbegrepen bij de Lash Foam) vanaf het ooglid naar beneden over de wimpers, neem goed het ooglid en de aanzet van de wimpers mee! Herhaal dit tot het schuim helemaal is opgelost. Spoel met lauw water en dep voorzichtig droog. Borstel met uw schone mascara borsteltje de wimpers weer recht.

Lash Foam incl. de Foam Brush zijn verkrijgbaar in de salon, 50ml voor €15,-

Benieuwd naar de resultaten van onze tevreden klanten? Volg mij dan op Instagram of Facebook!

The Lash Bar by Sandy